JÄVLIGT GOTT, ZEINASKITCHEN OCH FRYSHUSET GRUNDSKOLA VÄSTRA STARTAR MATLAGNINGSKURS FÖR SKOLELEVER I HUSBY

ImageProxy

Jag har en RIKTIG ROLIG nyhet att dela med mig! Zeinas Kitchen, Jävligt Gott och Fryshusets Grundskola Västra startar en gemensam storsatsning på matlagning för unga i Husby i höst. Onsdagen den 30:e presenterar vi satsningen med en inspirationsföreläsningen i Husby Träff. Det vill du inte missa.

Fryshuset i Husby driver en högstadieskola, årskurs 7-9. I höst ska de göra en storsatsning där de kommer att erbjuda alla ungdomar att fördjupa sig i sina passioner som kan vara allt från basket, dans, musik, teater och matlagning. De ger de unga en fantastisk möjlighet att utvecklas i det de brinner för. Jag kommer att vara huvudansvarig för “Passion Matlagning”, något jag ser fram emot väldigt mycket. Det som gör det hela ännu bättre är att även Gustav Johansson som driver bloggen “Jävligt Gott” kommer att vara med att inspirera och lära ungdomarna att laga mat. Gustav jobbar på Fryshuset Husby som organisationsutvecklare.

ImageProxy

Onsdagen den 30 mars kommer vi att arrangera en inspirationsföreläsning i Husby Träff med Gustav Johansson och mig om god mat som alla kan laga och som ger ungdomarna energin för att orka skola och fritid.

Då kommer vi också berätta mer om skolkursen och hur man gör om du som ung eller ditt barn kan ansöka till skolan.

Du kan också läsa mer på Fryshusets Grundskolas hemsida, samt kontakta mig, Gustav eller skolans passionsansvarige när som helst!

Vi ses på Onsdag, 30 mars kl 18.00-20.00 i Husby Träff!

ImageProxy-1

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close