Matlagningskurs online

REKLAM FÖR MIN MATLAGNINGSKURS

Ska vi laga mat tillsammans? Hur kul hade inte det varit? Det hade varit en dröm att åka runt i Sverige, besöka era kök och laga mat tillsammans med er. Tänk så mycket vi hade inspirerat och lärt oss från varandra. Inte helt omöjlig dröm att förverkliga. Kanske en vacker dag i framtiden. Tills dess kan jag erbjuda “känslan” av att jag står med dig i ditt kök genom min digitala matlagningskurs där jag lär ut allt jag kan om Mellanösterns kök. Kunskap och receptskatter som jag främst har lärt mig från min älskade mor. Hur kokar man egentligen det perfekta riset? Hur lagar man riktigt saftig kebab och hur i all världen får man färsen att fästa på spettet när man grillar? Hur bakar man luftiga pitabröd som man kan fylla med massa gott och bunkra upp med i frysen? Hör gör man en frasig och saftig falafel? Hur lagar man dolma, gröper ur och fyller alla grönsaker? Vad är ett måste på mezzebordet och hur lagar man allting? Allt detta och mycket mer svarar jag på och visar hur man gör i min digitala matlagningskurs. Kursen innehåller 8 lektioner och flera recept. När du väl har köpt kursen kan du gå den hur många gånger du vill.

Läs mer om kursen HÄR! Ange koden ZEINA100 så får du 100 kr rabatt och hela kursen för endast 199 kr. Koden och rabatten gäller endast till den 15/5-20. Lycka till och hoppas att du får många trevliga stunder i köket med min kurs. Kram!

Foto: Ulrika Ekblom

Join the Conversation

  1. Ulla Rogneby says:

    Jag köpte Zeinas matlagningskurt den 21/4 2020 och hittar inte igen den. Har den en begränsad tid på min dator?

  2. Jag sitter inne me många hemligheter till svenskarecept. äkta Hönö kaka, sill, ål, m.m byte? Jag är 5 generation fiskarhustru 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close