Nästa vecka är det boklansering för min tredje kokbok, Veckans Matsedel. Så tacksam och glad över att intresset för boken har varit så stort. Jag spenderade fyra dagar med att signera tusentals böcker som snart dimper ner i era brevlådor. Åh vad jag längtar efter att höra vad ni kommer att tycka om boken. Om ni gillar mina matsedlar så kommer ni att älska boken. Man kan fortfarande beställa ett signerat exemplar HÄR! Här kommer veckans matsedel med massa gott, hoppas att det ska smaka. BAMSEKRAM!
Följ Zeinas Kitchen på Instagram HÄR!
Måndag- Ugnsbakade grekiska bönor. TIPS! Om du vill att det ska gå snabbare att laga rätten kan du vända ner bönorna i grytan i samma steg som du tillsätter krossad tomat. Låt allting puttra under lock i ca 20-25 min. Jag rekommenderar dock varmt att ugnsbaka rätten.
Tisdag- Pasta med räkor och saffran
Vegetariskt alternativ- Spaghetti frittata
Onsdag- Koreansk färs serverad med ris
Vegetariskt alternativ- Funkar alldeles utmärkt med vegofärs
Torsdag- Kurdisk tapsi med köttfärsbiffar eller kyckling
Vegetariskt alternativ- Vegansk tapsi
Fredag- Kycklinggratäng med curry och mangochutney
Vegetarisk alternativ- Nudlar på 30 min
BAKTIPS!
Äpple i kolasås serverad med glass och våfflor