Zeinas Green Kitchen- Gröna recept från hela världen

Reklam för världens bästa kokbok!

Nu kan man äntligen förbeställa min nya kokbok som släpps i augusti. Denna gång är det ett grönt tema, alla recept i boken är vegetariska, mer än 80% av recepten är helt nya och finns inte på min blogg. Boken är fantastisk och jag ska vara lite kaxig och säga att det är världens bäst kokbok… hehe! Boken är unik, inspirerande och vacker. Jag har samlat de absolut godaste vegetariska rätter jag kunde hitta från jordens alla hörn. Jag kommer att ta dig på en smakresa där du kommer att hitta recept på allt från ramensoppa med hemmagjorda nudlar, injera med goda tillbehör gjord från grunden, vegetariska biffar, läckra soppor, mustiga grytor, fantastiska bröd, fyllda grönsaker, fräscha sallader, krämiga röror och mycket mer! De flesta recept i boken är veganska, jag tipsar förstås om hur du enkelt “veganiserar” de enstaka recept i boken som inte är helt veganska. Boken passar alla, oavsett om man är vegetarian eller inte. Rätterna är mustiga, lättlagade och fulla med smaker.

Jag kommer att signera alla förbeställda exemplar. Läs mer om boken och beställ ditt ex HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close