Bakad potatis tacostyle

Byt ut tortillabrödet mot bakad potatis nästa gång du ska käka tacos. Grymt gott! Fyll din potatis med exakt det du gillar att ha i din tacorulle.

Gör såhär:
Bakad potatis: Värm ugnen till 225°. Gör ett kryss mitt i 4 potatisar. Baka dem mitt i ugnen i ca 50 min. Öppna upp potatisen, krydda den med salt, peppar och lägg en klick smör. Toppa med önskat tillbehör. Du kan även baka potatisen i micron. Nagga potatisen med en gaffel. Kör en potatis åt gången på högsta effekt i micron i 5 min. Öppna upp luckan och vänd på potatisen och kör i ytterligare 3-5 min.  Gör ett kryss mitt i potatisen, öppna upp, lägg en klick smör, krydda med salt, peppar och fyll med önskad topping!

Jag har fyll potatisen med färs, tomat, majs, gurka, sallad, salladslök, paprika, riven ost, salsa, jalapeno och guacamole. MUMS!

Krydda färsen med hemmagjord tacokrydda, recept hittar du HÄR!
Servera gärna med guacamole, recept hittar du HÄR!

Fler goda recept på fyllningar till bakpotatis hittar du HÄR!

Join the Conversation

  1. Berit says:

    Hejsa
    Vi lavede denne ret i går aftes sammen med nogle gæster, alle synes det smagte så godt.
    Tak for så mange dejlige opskrifter
    Sommer hilsner fra Berit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close