Färs/ Potatis/ Sallader/ Vegetariskt

Bakad potatis tacostyle

Byt ut tortillabrödet mot bakad potatis nästa gång du ska käka tacos. Grymt gott! Fyll din potatis med exakt det du gillar att ha i din tacorulle.

Gör såhär:
Bakad potatis: Värm ugnen till 225°. Gör ett kryss mitt i 4 potatisar. Baka dem mitt i ugnen i ca 50 min. Öppna upp potatisen, krydda den med salt, peppar och lägg en klick smör. Toppa med önskat tillbehör. Du kan även baka potatisen i micron. Nagga potatisen med en gaffel. Kör en potatis åt gången på högsta effekt i micron i 5 min. Öppna upp luckan och vänd på potatisen och kör i ytterligare 3-5 min.  Gör ett kryss mitt i potatisen, öppna upp, lägg en klick smör, krydda med salt, peppar och fyll med önskad topping!

Jag har fyll potatisen med färs, tomat, majs, gurka, sallad, salladslök, paprika, riven ost, salsa, jalapeno och guacamole. MUMS!

Krydda färsen med hemmagjord tacokrydda, recept hittar du HÄR!
Servera gärna med guacamole, recept hittar du HÄR!

Fler goda recept på fyllningar till bakpotatis hittar du HÄR!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply