Bakad potatis- 8 olika fyllningar

Bakad potatis är en av mina favoriträtter som jag gärna äter till lunch. Gott att fylla en varm och nybakad potatis med en klick smör och en läcker röra. Här kommer recept på smarriga fyllningar som passar perfekt att ha i bakad potatis.

Bakad potatis tacostyle

Bakad potatis med keso

Bakad potatis med tonfisk

Bakad potatis med kyckling

Räkröra som passar perfekt i bakad potatis

Vegetarisk röra

Kycklingröra

Oumphröra

Join the Conversation

  1. Jennie Kullberg says:

    Hej, jag vill bara tacka för en fantastiskt inspirerande sida! Jag börjar alltid leta på din sida när jag behöver inspiration och jag hittar alltid något gott! Din tonfiskgratäng med pasta och krispigt täcke är en återkommande favorit i familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close