Bookbeat

Detta inlägg presenteras i annonssamarbete med Bookbeat

Som ni kanske har märkt så står jag och jobbar ganska mycket i köket med att skapa nya recept. Det är mycket roligare att jobba när man har något trevligt att lyssna på i hörlurarna. Särskilt om man ska stå och hacka tabouli som kan ta en evighet 😉 Jag har aldrig tidigare lyssnat på ljudböcker och är glad att jag äntligen fick testa det i samarbete med Bookbeat. Så himla bra och smidig tjänst. Man laddar ner deras app i mobilen eller surfplattan och vips så har man tillgång till tusentals ljudböcker och e-böcker. Jag älskar böcker men hinner liksom aldrig sätta mig ner och läsa en. Därför passar Bookbeat mig så himla bra, jag kan lyssna på en bok när jag står i köket eller sitter i bilen.

Just nu är jag helt såld på Mia Clases och Lina Nervby Aurells bok Food Pharmacy som handlar om tarmfloror och snälla bakterrier. Jösses så mycket intressant och nytt jag har lärt mig genom att lyssna på boken.

Om du också vill testa Bookbeats tjänst så har jag just nu ett grymt bra erbjudande till er. Du kan testa Bookbeat helt kostnadsfritt 1 hel månad och få tillgång till tusentals ljudböcker och e-böcker. Erbjudandet gäller endast nya användare av BookBeat, som inte tidigare provat tjänsten. Registrera dig hos Bookbeat HÄR! och ange kampanjkoden zeinas så kan du lyssna hur mycket du vill 1 hel månad utan bindningstid.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close