Men hjälp så gott och vackert chokladgodis! Välj din favoritchoklad, smält den och strö sedan på något gott. Vips så har du ett läckert godis. Nästan för bra för att vara sant men det är sant. Jag lovar. Testa!
Ca 22 bitar godis
200 g choklad av bra kvalité (vit- mörk eller mjölkchoklad)
Ca 1 dl vlafri garnering, mixa och välj fritt mellan:
Gojibär, tranbär, russin, finhackade nötter, frön
Gör såhär:
Förbered garneringen och klä en plåt eller bricka med bakpapper. Bryt chokladen i bitar och smält över vattenbad. Var noga med att det inte kommer vätska i chokladen, då skär den sig. Klicka ut smeten på bakpappret och strö direkt på önskad garnering. Låt stelna 1 timme i rumstemperatur, ställ sedan brickan i kylan så de får stelna ytterligare, ca 1-2 timmar. Förvara bitarna i kylen. Lätt som en plätt!