ANNONSSAMARBETE MED BONG TOUCH OF TASTE
Nu ska ni få recept på en alldeles magisk kall sås som passar perfekt till precis allt! Särskilt till grillat. En kall cafè de paris sås med mycket smak, örter, kryddor och fond. Fond är perfekt att använda när man vill ge maten det där lilla extra. Älskar att man smidigt kan blanda ner Bong Touch of Taste fonder i kalla såser. Det ger såsen en helt annan smak dimension. Utbudet på Bong Touch of Tastes fonder är brett och du kan använda dem i allt från marinader, kalla rätter till varmrätter. HÄR! kan du hitta recept på thailändsk kycklingwok och stekt ris som jag har lagat med fond och HÄR! hittar du massor med recept och inspiration i Bong Touch of Taste receptbank.
6-8 portioner
1 msk Bong Touch of Taste ekologisk grönsaksfond
4 dl creme fraiche
0,5 dl majonäs
2 tsk vinäger
0,5 dl finhackad gräslök
0,5 dl finhackad persilja
2 msk torkad dragon
1 msk curry
1 tsk paprikapulver
1 tsk torkad salvia
1 tsk torkad timjan
2 tsk dijonsenap
1 riven vitlöksklyfta
2 krm vitpeppar
TIPS! Skaka fondflaskan lite lätt innan användning och mät gärna upp i en matsked istället för att hälla direkt från flaskan i maten för att få rätt balans i smakerna. Mät upp efter smak, fonden ersätter enkelt salt i maten.
Gör såhär:
Blanda allting och låt gotta sig i kylen en stund innan servering. Enklare och godare än så blir det inte!
Super gott 🙂
Ser bara bilden….inget recept?