Det var verkligen kul och nervöst när Anastasia från tidningen “Mitt i Sollentuna” kontaktade mig. Vi skulle prata om mitt deltagande i matbloggspriset som jag vann. Tjooohej! Tack alla som röstade på mig, det blev en rekordvinst med mer än 7000 röster. Omröstningen till tävlingen avslutades söndag den 4/10 kl 23.59 och Anastasia skulle komma dagen därpå kl 11.00. Jag hade en uppesittar kväll och följde omröstningen tillsammans med mina läsare på Facebook och försökte även förbereda en lunch som jag skulle bjuda på inför intervjun. Ja det gick väl sådär att förbereda och samtidigt som min telefon klingade till varje minut. Maten skulle dessutom vara helt veganskt och glutenfritt, det du! Men jag fick till det och jag bjöd på Libanesisk mezza. Det var en trevlig intervju och konversationen flöt på naturligt, du kan hitta artikeln HÄR! på sid 10.
Jag dukade upp:
Linssoppa
Belengo
Tabouli utan bulgur (glutenfritt)
Baba ganoush
Hummus
Vinbladsdolma
Ris
Foul
Stekta grönsaker med tomatsås
Frukt