Lyssna på BookBeat när och vart du vill

Hoppas att ni har haft en skön sommar. Vi har precis kommit hem från Gotland, vädret har varit strålande och vi har njutit av semestern. Hemresan var lite jobbig, färjan avgick från ön kl 22.25 och barnen var helt slut. Det var tyvärr den enda tillgängliga tiden när vi skulle boka resan. Barnen var kinkiga och gnälliga med de somnande ganska fort när vi väl kom ombord och började röra på oss. Jag däremot hade väldigt svårt att somna.

Som tur är hade jag laddat ner lite böcker i min BookBeatapp och jag kunde både läsa och lyssna på dem trots att jag inte hade någon internetuppkoppling. Bland alla tusentals böcker som det finns att välja på hos BookBeat har jag bla laddat ner böckerna Kroppspanik, Mått för mat, En ny jord- ditt inre syfte och Häxan. Alla böcker verkar riktigt bra!

Jag bestämde mig till slut att fortsätta lyssna på den spännande boken “Häxan”. Appen vet precis vart jag slutade lyssna senast, och det är bara att fortsätta lyssna vidare. Jag köpte mig en kopp kaffe, lite godis och lutade mig tillbaka i stolen och lyssnade spänt vidare på boken. Den är så spännande! Efter att lyssnat en stund kunde även jag somna. Jag vaknade till och uppläsaren Katarina Ewerlöf röst läste vidare i hörlurarna.

Testa BookBeat du med!

Du kan testa BookBeat helt kostnadsfritt 1 hel månad och få tillgång till tusentals ljudböcker och e-böcker. Du kan ladda ner dina favoritböcker och lyssna eller läsa dem utan att behöva internetuppkoppling. Erbjudandet gäller endast nya användare av BookBeat, som inte tidigare provat tjänsten. Registrera dig hos BookBeat HÄR! och ange kampanjkoden zeinas så kan du lyssna hur mycket du vill 1 hel månad utan bindningstid.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close