Min onlinekurs- Upptäck Mellanösterns smaker

ANNONSSAMARBETE MED KÖKET.SE

Min digitala matlagningskurs finns nu äntligen ute! Så kul att kunna guida er och lära er ALLT jag kan om Mellanösterns kök. Kursen är GRYMT BRA! Det kommer att kännas att jag står med dig i ditt kök och visar hur man kokar det perfekta persiska riset, hur man gör den godaste kebaben, silkeslen hummus, frasigaste baklavan, godaste falafeln, läcker dolma och mycket mer. Det bästa med denna kurs är att du kan gå den hur många gånger du vill! Den perfekta presenten till dig själv eller någon du tycker om. Just nu får du dessutom 20% rabatt på kursen om du anger koden “ZEINA”.  Läs mer om min kurs och alla fantastiska lektioner som ingår HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close