Picklad lök

Picklad lök som förhöjer smaken på vilken måltid som helst. Jag gör dessa till fredags tacosen, bara att slänga ihop dagen innan så har du din picklade lök redo nästa dag. Håller sig fint i kylen upp till en hel vecka!

Picklad lök
2-3 st lökar (röd eller gul funkar bra)
1 dl ättiksprit (kan bytas ut mot 1,5 dl vinäger)
2 dl vatten
0,5 dl socker (du kan lägga mer socker om du vill ha dem extra söta)
1 tsk salt

Gör såhär:
Strimla löken. Koka upp ättiksprit, vatten, socker och salt, häll över löken när vattnet är varmt.
Låt stå i minst 8 timmar innan servering.

rödlökrödlöl1

Join the Conversation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close