Årets första veckomatsedel- Billiga veckan

Dags för årets första matsedel efter uppehåll under jullovet. Hoppas att ni har haft det lika trevligt som jag på jullovett. I denna veckomatsedeln delar jag med mig recept på god och billig vardagsmat. Jag har slängt med lite baktips också. Ha en finfin vecka. Kram 😀

Måndag
Linssoppa

Tisdag- Fisk
Tonfiskpasta- middag på 30 min
Vegetariskt alternativ- Mustig tomatsås 

Onsdag- Lättlagat
Ugnspannkaka

Torsdag- Kyckling
Kyckling i ugn med rostade grönsaker
Vegetariskt alternativ- Grekisk paj

Fredag- Veckans godaste middag
Korvstroganoff
Vegetariskt alternativ- Halloumi carbonara 

BAKTIPS!

Luftiga frallor

Semlevåfflor

Kanelbullar

Scones

Empanadas 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close