Hela Sverige Rullar- Tusen & En Natt Sushi

Hela sverige rullar

Jag blev utmanad att vara med i en jätte rolig tävling med Hela Sverige Rullar där man ska skapa sin personliga makirulle. Underbara Sigid Barany sitter i juryn och ska utse den mest kreativa rullen. Tjooohooo! Så himla kul! Självklart hakade jag på och skapade en rulle inspirerad av mina libanesiska rötter. Det blev sushi som tagen ur en “Tusen & En Natt” saga. Jag fyllde mina rullar med ris, tabouli och hade avokadohummus bredvid. Det blev riktigt gott och vackert. Nedan ser du steg för steg bilder hur jag gjorde för att skapa min unika rulle 🙂

SUSHI SUSHISUSHI

IMG_4795Hela sverige rullar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close