Veckans matsedel v 42

Hej hej alla fantastiska matglada människor som tittar in här idag. Älskar hur många ni är som besöker bloggen på just söndagar, förra veckan var ni över 100000 personer som kikade in hos mig. Blir så himla glad! Det känns på något sätt som om ni alla är i mitt kök på riktigt❤️ Igår publicerades en stort reportage i Dagens Nyheter om mig. Jag var lite nervös inför detta men responsen har varit fantastisk Jag lyckas alltid dra till mig lite troll som ska vara taskiga när jag uppmärksammas sådär stor men denna gång har ingen varit taskig utan det har bara strömmat massa kärlek in. Tack så jättemycket alla som skrivit så fint till mig. Fått mail, underbara kommentarer på Instagram, massor med meddelanden. Så tacksam! Veckans matsedel nämndes i reportaget, superkul att den är så poppis. Här kommer den! Hoppas att det ska smaka. Bamsekram🌼

Måndag- Tortellini in salsa rosa

Tisdag- Fisktacos
Vegetariskt alternativ- Quesadillas med ost serverad med mexikansk kikärtssallad

Onsdag- Mici, rumänska biffar
Vegetariskt alternativ- Saftiga rödbetsbiffar serverade med peruansk quinoasallad

Torsdag- Lättlagad thaigryta med kyckling
Vegetariskt alternativ- Palak paneer

Fredag- Köttfärslimpa med gräddsås och grönsaker
Vegetariskt alternativ-Receptet ovan kan tillagas med formbar vegofärs eller så hittar du 11 olika recept på vegetariska biffar HÄR!

BAKTIPS!

Etiopisk och eritreansk ambasha

Join the Conversation

  1. MixyT says:

    Allt låter så gott. Zeina är en naturbegåvning vad beträffar mat. Men för en matsedel skulle jag önska att samma ingredienser som man ändå köpt skulle användas fler gånger under veckan. Annars kan det bli ingredienser över och många kastar ju dem. Bättre för plånboken, miljön och klimatet att äta upp allt.

  2. MixyT says:

    Zeina är också med i senaste numret av Allt om mat. Kokboken med Paul Svensson låter intressant och jag ska självklart köpa den. Jag älskar Zeinas Kitchen. Det är sådan bredd på recepten att man hittar något nytt och spännande att laga varje gång man tittar in.
    Bry dig inte om trollen Zeina. Det är dem det är fel på inte dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close