Veckans matsedel v 39

I skrivandes stund sitter jag i mitt hotellrum i Göteborg och blickar ut mot Liseberg från mitt fönster. Jag har haft seminarium på bokmässan. Det har varit så trevligt att träffa massa härliga författare och kollegor från mitt bokförlag. Min kokbok Middagskompassen som jag har skrivit med bästa Paul Svensson och Naturskyddsföreningen släpps snart och jag har pratat om den. Idag åker jag tillbaka till Stockholm. Måste snart rusa men först veckans matsedel. Hoppas att det ska smaka. Kram!

Måndag- Ribollita

Tisdag- Fisktacos
Vegetariskt alternativ- Tacos de papa

Onsdag– Biff stroganoff 
Vegetariskt alternativ- Halloumi stroganoff

Torsdag- Lättlagad pad see ew
Vegetariskt alternativ- Nudlar med grönsaker

Fredag- Pytt i panna med köttfärs 
Vegetarisk alternativ- Rätten ovan funkar strålande med vegofärs

BAKTIPS!

Tysk ugnspannkaka med äpple

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close