Veckans matsedel v 39

I skrivandes stund sitter jag i mitt hotellrum i Göteborg och blickar ut mot Liseberg från mitt fönster. Jag har haft seminarium på bokmässan. Det har varit så trevligt att träffa massa härliga författare och kollegor från mitt bokförlag. Min kokbok Middagskompassen som jag har skrivit med bästa Paul Svensson och Naturskyddsföreningen släpps snart och jag har pratat om den. Idag åker jag tillbaka till Stockholm. Måste snart rusa men först veckans matsedel. Hoppas att det ska smaka. Kram!

Måndag- Ribollita

Tisdag- Fisktacos
Vegetariskt alternativ- Tacos de papa

Onsdag– Biff stroganoff 
Vegetariskt alternativ- Halloumi stroganoff

Torsdag- Lättlagad pad see ew
Vegetariskt alternativ- Nudlar med grönsaker

Fredag- Pytt i panna med köttfärs 
Vegetarisk alternativ- Rätten ovan funkar strålande med vegofärs

BAKTIPS!

Tysk ugnspannkaka med äpple

Ostbricka och virgin strawberry daiquiri
à la @andrafarhad 🤩
Recept på drinken🍓
2 glas
150 g djupfrysta jordgubbar
2 st lime
Ca 4 dl Lemon schweppes
Lime, mynta och is till servering
Gör såhär:
Presa limen. Lägg jordgubbar, limejuice och schweppes i en mixer och mixa tills du får en jordgubbsslush. Häll upp i glas, späd ut med lite mer schweppes och servera!

4169 31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Like
Close
Your custom text © Copyright 2022. All rights reserved.
Close