Veckans matsedel v 6

I skrivandes stund sitter jag på flygplatsen i Göteborg och ska strax åka mot Stockholm. Igår gästade jag ett roligt tv-program som kommer att sändas på tv 4 under våren. Ska bli kul att se det färdiga resultat och höra vad ni tycker om programmet. På min Instagram har jag visat lite glimtar på min story på Instragram @zeinaskitchen. Här kommer veckans matsedel.Hoppas att det ska smaka. Kram!

Måndag- Zucchinirullar med spenat och ost

Tisdag- Hot tuna melt
Vegetariskt alternativ- Doubles från Trinidad och Tobago

Onsdag- Italiensk ragu bianco
Vegetariskt alternativ- Napoletansk pastasås med linser

Torsdag- Grekisk avgolemono
Vegetariskt alternativ- Grekisk fasolada

Fredag- Ghanesisk jordnötsgryta
Vegetariskt alternativ- Vegansk domoda

BAKTIPS!

Maffiga vaniljmuffins med kanel och socker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Like
Close
Your custom text © Copyright 2022. All rights reserved.
Close