Det är skördetider, grönsakerna smakar som bäst just nu och dessutom kan man fynda dom flesta grönsaker för ett kanonpris i mataffärerna. Kål, zucchini, aubergine och blomkål är sånt som du kan fynda just nu. Jag hyllar grönsakerna denna vecka med en grön veckomatsedel,. Testa att äta vegetarisk hela veckan om du inte gör det, dina smaklökar kommer att tacka dig! Enjoy 🙂
Måndag- Ribolita, italiensk kålsoppa
Tisdag- Msakaa, libanesisk moussaka
Onsdag- Lasagnerullar med keso och spenat
Torsdag- Mucver, turkiska zucchinibiffar
Fredag- Entomatadas, mexikanska fyllda tortillabröd
Lördag- Indisk blomkålsgryta
BAKTIPS!
Ambasha, etiopiskt och eritreanskt bröd
Jaaaa, mer veganskt till folket! Jag gör mycket mat från din blogg, veganiserar många kötträtter, men är så härligt när rätterna är helt växtbaserade redan från början.
Eller hur
Hej Zeina!
Ville bara upplysa om att Keso tyvärr inte är vegetariskt då det innehåller löpe vilket framställs ur kalvmage.
I övrigt vill jag säga tack för allt du gör, du är en stor inspiration inte bara i köket utan även i livet rent allmänt. Ditt goda hjärta lyser igenom varenda inlägg.