Veckomatsedel v 36

I skrivande stund öser regnet ner utanför mitt fönster, det är kyligt och mörkt ute. Nu känner man verkligen att hösten är runt hörnet. Det har varit full fart hela veckan. Den startade med att jag åkte iväg på en jobbresa med kollegorna på Zeinas, vi håller på att utveckla nya produkter inför nästa år. Torsdag och fredags spenderades ute på ett lager. Jag signerade min tredje kokbok, Veckans Matsedel, som snart kommer att börja skickas ut till er. Det ska bli så kul att höra vad ni tycker om boken. På måndag signerar jag fler böcker. Jag ska ta det lugn denna helg och ladda batterierna. Min lillebror är hemma hos mig hela helgen. Så mysigt 😀 Hur spenderar du helgen? Här kommer veckans matsedel, hoppas att den ska inspirera er. Stor kram från mig.

Du hittar Zeinas Kitchen på Instagram HÄR!

Måndag- Tomatsoppa eller lättlagad köttfärssoppa

Tisdag- Havets Wallenbergare 
Vegetariskt alternativ- Chilenska fritos de colliflor

Onsdag- Kimchi fried rice

Torsdag- Kycklingfilé i basilikasås
Vegetariskt alternativ- Ghanesisk Red red

Fredag- Kafta med grönsaker
Vegetarisk alternativ- Potatisfyllda grönsaker balkanstyle

BAKTIPS!

Friterade äppelbollar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close