Veckans matsedel v 42

Hoppas din vecka har varit härlig och lite lugnare än min vecka. Jag har lovat mig själv att försöka dra ner tempot i höst och inte göra allt för många projekt men trots att jag tackar nej till mycket så gör jag fortfarande hundra grejer samtidigt…. haha! Denna vecka har jag hunnit spela in fyra middagstips med kökets middag, spela in ett pilotavsnitt till ett tv-program tillsammans med Filip Poon och ett gäng glada studenter på Kaggeholms folkhögskola, tagit fram min egna hamburgare som kommer att finnas hos Babas Burger från och med nästa vecka. Ni får alltid följa med bakom kulisserna i mina storys på Instagram @zeinaskitchen. Denna vecka ska jag jobba med att ta fram nya recept till bloggen. Vad vill ni se för gott? Skriv gärna i kommentarerna nedan. Ha nu en strålande vecka. Bamsekram!

Måndag- Broccolisoppa med ost

Tisdag- Lax med tahina
Vegetariskt alternativ- Blomkål med tahinasås

Onsdag- Kycklingfile med mozzarella och tomat
Vegetariskt alternativ- Pastagratäng med zucchini 

Torsdag- Turkisk smörgåstårta
Vegetariskt alternativ- Funkar alldeles utmärkt att tillagas med vegofärs

Fredag- Mustig chiligryta med högrev och svarta bönor 
Vegetarisk alternativ- Mexikanska entomatadas

BAKTIPS!

Bougatsa

Join the Conversation

  1. Karen Persson Rebolledo Arriagada says:

    Testa Charquicán, en typ gryta med nötkött och olika grönsaker bla pumpa nu när det är pumpa tider och Porotos granados, en jätte god böngryta med pumpa och självklart sopaipillas, ett bröd med pumpa i degen som man steker. Man äter det som dom är eller med en jätte god typ sirap som man kokar ihop med bla apelsin och kanel och doppar brödet i. I chile äter man det alltid när det regnar pp hösten, som varmchoklad på vintern, perfekt dessa tider.
    Sen har jag tänkt op en sak, man ska ju alltid försöka hjälpa och lyfta varandra tycker jag och det vet jag att du oxå står för… Hur vore det att typ ha gäster med sina recept som dom tiosar om så som jag gjort nu och ni lagar maten tillsammans. Tänkte att det kan vara svårt rt att leta upp ett recept som du blivit tipsad om och få till det. Menar inte att du inte skulle kunna göra det men Alla husmödrar har ju sina egna små tips och hemligheter. Bara en ide. Du är fantastisk btw. Älskar det du gör och den du är!!! Finast!

  2. Anonym says:

    Recept med vilt och fisk hade varit kul att testa i din tappning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2023. All rights reserved.
Close