Veckomatsedel v 13- Massa gott!

Tänk att det redan är söndag! Den här veckan har bara rusat förbi i rasande fart. Det har varit väldigt intensiva och roliga dagar för mig. Jag har spelat in två olika tv-program. Alla ni som följer mig på Instagram har kunnat hänga med bakom kulisserna i min Instagramstory. Vi har filmat klart programmet Mataam och även en webbserie med hälsosam mat som ni kommer att kunna se på Köket.se. Nästa vecka jobbar jag för fullt med min nya kokbok. Älskar när det händer grejer. Ha nu en fantastiskt fin vecka och hoppas att ni får massa inspiration till veckans middagar från min matsedel. Kram 😀

Glöm inte att följa Zeinas Kitchen på Instagram HÄR! och Facebook HÄR

Måndag- Pasta pesto med grönsaker

TisdagPanerad fisk serverad med kall dillsås
Vegetariskt alternativ- Broccolibiffar serverade örtdressing

OnsdagKöttfärssoppa serverad med lättbakat bröd
Vegetariskt alternativ- Minestronesoppa

TorsdagGnocchi ala sorrentina

Fredag- Patlican kebab
Vegetarisk alternativ- Vegansk kebab

BAKTIPS!

Frasiga våfflor serverade med äpple i kolasås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close