Veckans matsedel v 35

Denna helg har jag min lillebror på besök från Malmö. Vi sitter i mitt vardagsrum och dricker kaffe tillsammans samtidigt som jag skriver veckans matsedel. Han utbrast “Du måste ha med din biff med bambuskott på matsedeln, den är så god!”. Sagt och gjort, den finns med som förslag på fredag. Nu ska vi fortsätta mysa, brorsan och jag. Ha nu en finfin vecka.

Måndag- Pasta med tomatsås och Burrata

Tisdag- Parmesanpanead fisk med tartarsås
Vegetariskt alternativ-  Mshat- palestinska blomkålsbiffar

Onsdag- Köttbullar i svampsås
Vegetariskt alternativ- Rumänsk svampgryta

Torsdag- Grekisk kycklingsoppa
Vegetariskt alternativ- Grekisk bönsoppa 

Fredag- Biff med bambuskott
Vegetarisk alternativ- Vietnamesisk rispannkaka

BAKTIPS!

Polska äppelpannkakor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close