Veckans matsedel v 7

Jag älskar att skriva matsedlarna på söndagar. Jag vaknar alltid först i familjen, smyger upp lite tyst, brygger en kopp kaffe och har datorn i knäna med nyheterna surrande lågt i bakgrunden. Jag söker runt på min hemsida bland mina hundratals recept och försöker sätta ihop ännu en matsedel. En tradition jag har haft i några år nu. Det absolut bästa med att skriva dessa matsedlar är er respons. Varje söndag är ni flera tusentals som klickar in på matsedeln och det är så fantastiskt kul! Tack och bamskramar 🙂

Måndag- Broccolisoppa

Tisdag- Parmesan panerad fisk med tartarsås
Vegetariskt alternativ- Doubles fron Trinidad & Tobago 

Onsdag- Lasagnerullar med keso och spenat

Torsdag- Tikka masala
Vegetariskt alternativ- Linsmasala

Fredag- Egyptiska hawawshi
Vegetarisk alternativ- Polska zapienkanka

BAKTIPS!

Fudgekakor med chokladbitar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close