Veckans matsedel v 38

Idag droppar matsedeln in lite senare än vanligt. Imorse gästade jag Nyhetsmorgon och lagade mat ur min nya kokbok, Veckans Matsedel. Tusen tack alla som tittade och som har skrivit så fint till min efter sändningen. Kram 😀

Måndag- Marockansk linssoppa med morötter

Tisdag- Brittisk fiskgratäng
Vegetariskt alternativ- Pasta a limone

Onsdag- Mujadara med bulgur eller ris

Torsdag- Grasak, ärtsoppa från Balkan
Vegetariskt alternativ- Grah, bönsoppa från Balkan

Fredag- Pasta med kyckling
Vegetarisk alternativ- Cannelloni med ricotta och spenat

BAKTIPS!

Havretosca med bär

Join the Conversation

  1. Anette says:

    Jag kanske har missat någon information tidigare, och det spelar väl egentligen mindre roll, men varför är inlägget för veckomatsedeln vecka 36 skrivet idag den 13 september när nästa vecka är 38?

    1. Zeina Author says:

      Hoppsan! Jag har varit vaken sen kl 05, skrev matsedeln direkt efter nyhetsmorgon. Hahah antar att min hjärna är lite trött. Självklart ska det stå vecka 38 och inte 36. Nu är det fixat. Tack för att du uppmärksammade mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close