Veckans matsedel v 39

Sitter i mitt hotellrum i Göteborg och ska strax iväg och laga mat på scen. Jag är på bokmässan och pratar om min brödbok. Det är så himla kul att ni är så många som tycker om den. Träffat så många härliga människor igår och hoppas på att få träffa änne fler idag. Mina tider på mässan kan du se HÄR! Hoppas att vi ses där om inte kan du hänga med mig i mina storys på Instagram @zeinaskitchen där jag visar upp glimtar från mässan. Kram kram!

Måndag- Duba wat- Etiopisk och eritreansk pumpagryta

Tisdag- Tonfiskrulle
Vegetariskt alternativ- Albansk grönsakspaj

Onsdag- Lättlagad köttfärssoppa
Vegetariskt alternativ- Fransk linssoppa

Torsdag- Ugnsbakad kycklingfilé i en god sås
Vegetariskt alternativ- Ugnsbakade grönsaker med vispad chevre

Fredag- Shawarmarulle 
Vegetarisk alternativ- Molletes, mexikansk macka med stekta bönor

BAKTIPS!

Pajbullar med äpple och smuldeg

This error message is only visible to WordPress admins
HTTP Error. Unable to connect to the Instagram API. Feed will not update.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close