Veckans matsedel v 49

Måndag- Fransk morotssoppa

Tisdag- Panerad fisk med kall dillsås. Fånkålssalladen på bilden är väldigt enkel att göra. Hacka 2 fänkål i strimlor, skala och skär 3 clementiner i skivor. Lägg på ett fat, pressa 1 citron och 1 clementin över. Smaksätt med salt och olivolja, blanda och låt gärna gotta till sig en stund innan servering.
Vegetariskt alternativ- Rödbetsbiffar med vispad fetaost

Onsdag- Smörstekt gnocchi med köttfärssås 
Vegetariskt alternativ- Köttfärssåsen funkar strålande att laga med vegofärs

Torsdag- One pot ris med kyckling
Vegetariskt alternativ- Pakistansk biryani med pumpa

Fredag- Ghanesisk gryta med jordnötssås 
Vegetarisk alternativ- Ghanesisk böngryta

BAKTIPS!

Pepparkaksbollar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Like
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close